Claudia is een veelzijdige vrouw en zij voelt zich een Bohémienne.  
 
Uit ervaring weet zij 'Het leven is kunst' en zij combineert kunst met het leven.

Zij houdt zich bezig met rouw-, verlies- en veranderprocessen.
Het leven is niet alleen maar leuk. Hoe ga je daarmee om?
Voor wie het wil, kijkt zij graag mee naar mogelijkheden binnen de schijnbare onmogelijkheden.
 
Ontwaken > Sterven > Geboren worden

In haar atelier aan zee, schrijft en schildert zij. Haar kunstwerken ontstaan intu├»tief en zijn duidelijk ge├»nspireerd. Er komen vaak kleurrijke creaties van o.a. vrouwen tevoorschijn.
 
Het proces begint altijd met een ondergrond, die ontstaat door haar speciale, herkenbare manier van vegen met penselen op het doek en waarbij zij bijzondere begeleiding ervaart.
Claudia gelooft al heel lang dat er meer is tussen hemel en aarde, dat niets voor niets gebeurt en dat er een hoger plan is. 
 
                                                     Schilderen  Schrijven  Schitteren
 
alle facetten van de diamant
 
 
 


Zij is een uiterst gevoelige persoonlijkheid die juist de wereld om haar heen in vrede en harmonie zou willen sturen. Spiritueel als zij is, lijkt zij een extra dimensie te geven aan, op het oog, alledaagse dingen. Die lijkt zij 'op te tillen' uit hun 'alledaagsheid' waardoor deze in een totaal andere 'context' worden geplaatst.
De wereld van Claudia is een wereld van positief denken en zij neemt ons ongemerkt bij de hand naar haar 'positieve wereld'. Hoe 'klein' die wereld ook lijkt, zij is in ieder geval groot in dat 'kleine'...